Змова на зачаття


У цій статті піде мова про те, які змови можна використовувати для того, щоб успішно зачати дитину.

Дуже часто, жінки, у яких довгий час немає дітей, вдаються до різних способів, які допоможуть їй зачати дитину. Одним з таких способів є змова на зачаття або вагітність. Коли у жінки довго не настає вагітність з невідомої причини, то тоді їй слід використовувати змову, яка дозволить вдало завагітніти і збереже вагітність від передчасних пологів і викидня. Використовуючи такі змови, необхідно бути впевненими в тому, що вони подіють і використовувати їх потрібно тільки в крайніх випадках.

Змова на зачаття

Перше, що необхідно використовувати, так це медичні способи зачаття дитини. Не потрібно опускати руки, дізнавшись, що медицина не допомогла інший подружжю, адже може ви станете винятком, і вам вдасться зачати здорового малюка.

Якщо нічого не допомагає, то тоді можна буде спробувати використовувати спеціальний мішечок, в якому будуть знаходитися магічні камені. До таких каменів можна сміливо віднести прозорий кварц, аметист, авантюрин і хризопраз. Ще перед тим, як виробляти зачаття, можна під подушку покласти траву розмарину. Завдяки своїм цілющим властивостям, якими володіє розмарин, у вас підвищиться ймовірність того, що ви завагітніє. Крім того, можна носити невеликий мішечок з розмарином на шиї, він при вагітності, може позбавити від непотрібних болів в спині.

Якщо у вас відбудеться бажане зачаття, то камені, які ви для цього використовували, найкраще віддати тій жінці, яка так само хоче дитину, але в неї не виходить його зачати. Це зробити потрібно до того, як дитині у вашому утробі виповнитися 1 місяць.

Є батьки, які дізнаються про вагітність, часто переживають про те, щоб їхній малюк не мав жодних патологій. Для того, щоб позбавити вашого малюка від різних хвороб, потрібно розрізати яблуко навпіл і натерти їм живіт вагітної і при цьому подумки уявляти, як всі недуги яблуко в себе вбирає.



Так само для успішного зачаття, можна використовувати наступне заклинання, яке допомогло багатьом жінкам. Дане заклинання необхідно буде прочитати в момент, коли на небі буде молодий місяць. Для читання цієї змови підійдуть 4,5,6 місячні дні. Ця змова володіє досить великою силою, і читати його потрібно 40 днів підряд і при цьому зав'язувати кожен день по одному вузлику на нитці або стрічці. Спершу потрібно прочитати слова, а потім зав'язати вузлик.

В ім'я Отця і Сина і Святого духа, амінь, амінь, амінь. Закликаю я, раба Божа (ім'я), до себе помічника господарського, господарського; ручкам товстіти, тілу шіреть, ніжками бити, дитям плодити. Як місяць ясний, місяць новий з кожним днем росте, прибуває, так нехай і плід у раби Божої (ім'я) зачиняються, росте, наливається.

В ім'я Господа нашого, Ісуса Христа, Спасителя, амінь, амінь, амінь. В ім'я Господа Бога, Матері Пресвятої Богородиці. Пресвята Матір Божа, Тебе в помічниці закликаю, все скорботи да болю віддаляє. Амінь, амінь, амінь.

Є ще один варіант успішного змови. Для цього вам знадобиться стрічка і слова змови. Починати читати даний змова найкраще, коли на небі молодий місяць. Потрібно зав'язувати вузлики на стрічці і 40 днів промовляти такі слова: "Здобуваю я собі помічника. Ручкам товстіти, тілу ядренеть, ніжками стукати, дитям зачати. Як місяць месяцовіч зростає, прибуває, так і плід у раби (ім'я) зачинає. В ім'я Христа Спасителя. Амінь. Амінь. Амінь. Господа Бога Мати, Пресвята Богородиця, на допомогу закликаю, і всі скорботи і болю прибираю".

Ще можна використовувати замість змови наступну молитву: "Господи, Боже мій!

Як Ти дав людям Сонце і Місяць,

часті зірки і легкі хмари,

так би, щоб і я, Божа раба (ім'я),

понесла і народила дитя.

Як ти, місяць, на небі сьогодні народився,

так би і чрев мій дитям зародився.

В ім'я Отця і Сина і Святого Духа.

Амінь."



Увага, тільки СЬОГОДНІ!